Over Kramer Fish

Kramer Fish is opgericht in 1995 door Iede Kramer. Gedurende de afgelopen 25 jaar is Kramer Fish uitgegroeid tot een onafhankelijke -en multifunctionele visverwerker. Onze 5 productielocaties bevinden zich in het vissersdorp Urk (op Urk), ook bekend als het platviscentrum van Europa.

Onze missie is om een ‘one-stop-source’ te zijn voor onze partners, waar ze met blindelings vertrouwen al hun producties kunnen uitbesteden. We willen graag een verlengstuk van onze partners zijn en hen helpen om hun grondstof te verwerken tot een heerlijk eindproduct, waar we beiden trots op zijn.

Bij ons kunt u terecht voor o.a. het : fileren, invriezen, glaceren, verpakken, paneren en voorbakken van uw vis. Daarnaast hebben wij zelf een groot assortiment producten die wij kant-en-klaar kunnen aanleveren. Hiermee kunt u gemakkelijk uw bestaande assortiment uitbreiden, zonder daar eerst grondstof voor te moeten aanleveren.

Kramer Fish werkt veel samen met partners in Nederland. Ons verkoopteam is samengesteld om onze klanten effectief te begeleiden in hun verkoopprocessen. Dit doen we door onze kennis te delen en altijd een stapje verder te gaan. Daarnaast houden we de supply chain van onze producten kort en transparant. Dit stelt onze partners in staat om een kwalitatief hoogstaand en concurrerend product aan de markt te leveren.

‘KRAMER FISH - YOUR BEST CHOICE FOR QUALITY’